Brommers kieken in Steenderen 2016

Ook dit jaar op 13 en 14 augustus zal in de Remigiuskerk te Steenderen de tentoonstelling ‘Brommers kieken in de karke’ worden gehouden.

brommers_kieken_2016
Alles in het koor en zijbeuken van een middeleeuwse dorpskerk: je verwacht het niet en toch kan het. Dat bleek vorig jaar, toen de organisatie en de vele bezoekers na afloop terug konden kijken op een zeer geslaagd evenement.

Bromfiets_Karke_Steenderen
Maar in deze tweede editie blijft het niet bij kieken alleen. Een groot aantal van de tentoongestelde exemplaren zijn ook te koop. Er is overigens nog ruimte om een exemplaar ter beschikking te stellen voor de tentoonstelling. Dit is kosteloos. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de organisatie.
Want hoe mooi is het om de vrijheidsbeleving van de jaren ’60 en ’70 door te kunnen geven aan vooral jongeren die hier voor open staan. Ook bij deze doelgroep komen de verhalen van hun ouders of grootouders weer tot leven.
Het plein naast de kerk zal op zondag tussen 12 en 19 uur worden benut voor een onderdelenmarkt. Hierbij zullen een aantal food-trucks en live muziek zorgen voor een gezellig brommersfeertje. brommers_kieken_Steenderen
En op zaterdag, als de kerk van 10 tot 17u geopend is, zal rond 11 uur weer een mooie toertocht door de achterhoek zijn.