Zundapps in Vorarlberg

Gisteren zijn 7 leden van bromfietsclub Nostalgie uit Gelderland met auto en bromfietsen op de aanhanger in de stromende regen aangekomen in Vorarlberg. We hebben vandaag de route naar de Hochtannbergpass en de Flexenpass op 1.779 meter hoogte gereden. FurkajochDe motor krijgt tekort aan zuurstof en stottert af en toe. Is met een kleinere sproeier op te lossen, maar we rijden ook door de lagere dalen.. Rijden hier met een 50 cc is wel even anders dan in ons vlakke land.
De Faschinastrasse naar Au is zeer steil en veel stukken kun je niet anders dan in zijn eerste versnelling rijden. Afdalen is dan weer wel een feest. Het Lechtal is wonderschoon. De Flexengallerie kreeg nieuw wegdek en je moest over een zanderige massa rijden; was wel gevaarlijk. Stefan en Rob op de FurkajochTotaal circa 120 km gereden met uitsluitend op de terugweg in Dalaas een klein buitje.
Morgen rijden we, afhankelijk van het weer, de Silvretta Hochalpenstrasse vanaf de kant van Ischgl.

 

 

 

Het foto album staat hier.