Update Zundapp 100 Sigmaringen 2017

Het organiserend comité van Zundapp100 in Sigmaringen 2017 heeft via Facebook informatie gegeven over het evenement in 2017. Een weergave vind je hieronder:

Zündapp 100 jaar: Update Maart 2016

Beste Zündapp vrienden,

Hieronder volgt wat extra informatie over het internationale Zündapp evenement dat plaatsvindt op 25 tot 28 mei 2017.
Toen we de flyer “Save the date” aan het begin van dit jaar begonnen te verspreiden, hoopten we op positieve respons om het honderdjarige bestaan samen te gaan vieren. De reacties hierop hebben echter onze stoutste verwachtingen overtroffen, want we werden overspoeld met positieve feedback van over de hele wereld. We willen daarom iedereen hartelijk danken voor de positieve reacties en de toezeggingen om mee te doen aan het evenement. Met zijn allen zullen we er een onvergetelijke happening van maken.De club in 2012 in Sigmaringen

Je zult begrijpen dat de voorbereidingen van zo’n grootschalig evenement veel tijd en aandacht vergen, daarom kunnen we alle details pas in de nazomer van dit jaar bekend gaan maken. We wilden echter iedereen ruim op tijd op de hoogte brengen van de data, zodat het al snel in ieders agenda kan staan.

In Sigmaringen zullen jullie in een prachtige omgeving verblijven, waar je heel mooi met de Zündapp kunt rondrijden. Sigmaringen ligt in het Donau dal, er bevindt zich een Zündapp museum en het evenemententerrein ligt mooi gelegen, midden in het stadje en grenzend aan de rivier de Donau. Er zal genoeg ruimte zijn voor allerlei activiteiten, waaronder een hele grote Zündapp presentatie, waar bijna alles te zien zal zijn wat Zündapp ooit gemaakt heeft.sigmaringen_kasteel

Er worden inmiddels al veel vragen gesteld over de overnachtingsmogelijkheden. Hieronder wat informatie daarover.
• Zündapp 100 vindt plaats in Sigmaringen, dicht bij het historisch centrum en het terrein ligt aan de rivier de Donau in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg.

• Het terrein is zeer groot, geheel omheind en voor deelnemers is er de mogelijkheid een eenvoudige tent op te zetten. Deze plaatsen kunnen samen met het inschrijfgeld in de nazomer geboekt worden.

• Bezoekers met caravans, campers en grote tenten kunnen vanaf nu op de naastgelegen camping een plaats boeken. Camping Out&Back Erlebniswelt (www.outandback.de).

• Kleine groepen of gezinnen kunnen op deze camping ook een chalet of blokhut boeken. Voor info kijk op www.outandback.de .

• Wie een kamer in een hotel, pension of een vakantiehuisje zoekt kan contact opnemen met de toeristeninformatie van Sigmaringen. Tel: 0049-7571-106 224 of per mail: tourismus@sigmaringen.de.

Tot ziens in Sigmaringen.

Het organisatieteam: Zündapp 100