Brommers Kieken

Groenlo: 28 mei 2016:

Back To The Sixties
De 60èr en 70èr jaren klinken ons als muziek in de oren, denk aan Beatles, The Rolling Stones, Boudewijn de Groot, de Kinks, Abba, Dave Berry, Meatloaf, The Kinks, Golden Earring, Neil Diamond, enzz..

brommers_kieken_Groenlo_2016
De Bromfiets Toertocht

Voor alle merken Bromfietsen uit de 60èr en 70èr jaren, een mooie rit om de nostalgie, het vrijheidsgevoel en het weer Kieken naar alle andere Brommers, mooi of oud, gerestaureerd of een bijzonder exemplaar en ook nog jezelf weer kunnen zien op groot scherm met doorlopende beelden in zaal de Pelikaan.

De Expositie
De expositie is onderdeel van brommers kieken en gaat over foto`s en korte verhalen van bromfietsjongens uit de zestiger en zeventiger jaren, bromfietshelden, bromfietsnozems, Provo`s, Techneuten, Showballen, bromfietshardrijders en bromfietsliefhebbers, uit de Achterhoekse buurten, gehuchten, dorpen en stadjes, welke in die jaren de straten onveilig maakten met hun showbrommers van allerlei merken, als Zundapp,Batavus,Royal Nord, Puch, Kreidler, Rap, Sparta en nog veel meer merken. Uit de Flower Powertijd, de tijd van de minirok, de opkomst van de panty, Dolle Mina’s, Beatmeisjes, de hippies en happenings,

Het zal mooie gespreksstof opleveren bij het zien van al deze oude beelden…..